Vendégkönyv

kérdés

Dátum: 2014.03.30 | Feladó: mek

Úrnőm!

Őn szerint minden nő vágyik egy ódaadó szolgára, aki kedvére tenne akkor is amikor a szeretőjével van, és aki teljesen alárendelné magát neki? vagy csak néhány nő gondol erre és éli így az életét?

Re:kérdés

Dátum: 2014.04.01 | Feladó: Mira Cuckold

Nem

tanács

Dátum: 2014.03.07 | Feladó: chrome

Tisztelt Úrnő!

Tudna adni néhány tanácsot egy 22 éves szűznek, hogy hogyan enyhíthetné esetleg a frusztráltságát?

Re:tanács

Dátum: 2014.03.08 | Feladó: Mira Cuckold

Nem ismerlek,nem tudom a szüzességed hátterét hogy miként alakult így,de csak a tényeket nézve nincs ebben semmi ami miatt rosszul kéne érezned magad.Nem minden férfi arra született,hogy minden nőt ágyba vigyen.Vannak pasik akiket a legtöbb nő nem talál szexuálisan annyira izgatónak,megint mások olyan kis méretekkel rendelkeznek ami a legtöbb nő számára nem elegendő,de nekik sem kell elkeseredni hisz mindenkinek megvan a párja és minden pasi képes örömet okozni a megfelelő nőnek.Az első lépés,hogy nézz magadba hogy miért maradtál még szűz és hogy ez olyan ok amin tudsz és akarsz is változtatni vagy ez az ok a személyiségeddel illetve adottságaiddal van összefüggésben.Miután ez megvan fogadd el és vállald fel magad és fontos hogy szeresd magad olyannak amilyen vagy és ezek után egész biztosan megtalálod azt a nőt akivel boldoggá tudjátok tenni egymást.

Régi emlék

Dátum: 2014.03.06 | Feladó: Zselé

Kedves Mira!
Nagyon jó az oldal és izgalmas az nem hétköznapi kapcsolat, amit ti a pároddal éltek. Eszembe is juttat valakit a múltamból. Néhány évvel ezelőtt egy partin összekeveredtem egy nővel. Feltehetően bejöhettem neki, mert Ő az est folyamán igencsak szemezett velem. Bevallom, nem igazán az a típus volt, akit csak úgy elsőre kívánatosnak tartanék, vagy akit az esetemnek neveznék (se testalkatra, se arcra). Viszont gondoltam, ha már ennyire bámul, szóba elegyedek vele. Némi társalgás és szolid poharazgatás után oldottabb vált közöttünk a hangulat, és nem sokkal később félre is vonultunk a többiektől. Csókolózni kezdtünk, majd lecsúszott a bugyija és hamarosan már a combjai között is volt a fejem. Én csupán amolyan kezdeti, bemelegítő pettingnek szántam ám a nyalást, de mivel Ivett észrevehetően élvezte így kicsit hosszabbra nyújtottam, mint ahogy terveztem. Végül Ő el is élvezett. Majd, amikor gondoltam, hogy na, akkor most végre én jövök, akkor Ivett felállt, és mondta, hogy neki mennie kell. Minden egyéb magyarázat nélkül ott hagyott engem felizgulva és csak úgy egyszerűen elment. Akkor nagyon sértettnek éreztem ám magam. Próbáltam mielőbb elfelejteni az egészet és helyre állítani az önértékelésemet. Előtte és azóta is sok „normál” kapcsolatom volt, és szinte már teljesen el is felejtettem ezt az éjszakát. Mostanában viszont azt vettem észre magamon, hogy bármikor, amikor gondolatban, nosztalgiázok a múltbéli partnereim és szexuális élményeim között, akkor szinte mindig az Ivettel töltött estét könyvelem el magamban legizgatóbb és legemlékezetesebb szexuális élményemként. Miért lehet, hogy évek után az akkori kudarcom mára kellemes gyakran visszatérő emlékké változott? Vajon most változom, vagy akkor nem értékeltem megfelelően mindazt, amit Ivettől kaptam? Vagy csupán magam előtt is szégyelltem, hogy bevalljam magamnak, igen ez izgató volt? Mai fejjel, lehet, keresném, és szorgalmaznám, hogy találkozgassunk még, de akkor nem tettem. Elképzelhető, hogy Ő várta is hogy keresem még, teperek majd utána, de az is lehet, hogy többé az eszébe se jutottam már.
További sok sikert az oldalhoz!

Re:Régi emlék

Dátum: 2014.03.07 | Feladó: Mira Cuckold

Köszönöm,hogy megosztottad velünk a történetedet mindenkitől örömmel várom a femdom jellegű tapasztalatait.Az ego nagyon gyakran teljes ellentétben áll a valódi énünkkel és vágyainkkal miként valószínűleg a te esetedben is erről beszélhetünk.A férfi ego azt sugallja a pasiknak,hogy minden esetben erősnek,irányítónak kell lenniük és hogy mind társadalmilag mind szexuálisan a nő kizárólag alárendelt szerepet tölthet be velük szemben.Az igazság pedig valójában az ,hogy nem minden férfi egy tesztoszteronbomba ősmacsó és így a vágyak is igen eltérőek lehetnek ami teljesen normális.A történeted kapcsán arról van szó,hogy amikor az eset történt az egod sértve érezte magát és ez az érzés dominált benned,mára azonban az egod lázadása kissé alábbhagyott és jobban áttudod magad adni az akkori történésnek és így már izgat a dolog.Azt gondolom,hogy alapvetően vannak szubmisszív hajlamaid de ezzel még nem néztél szembe mert az egod ezt nem engedte.A legfontosabb,hogy teljesen természetesnek és normálisnak fogadd el az ilyen jellegű vágyaidat és bátran éld is meg őket,hisz rengeteg férfi fantáziáiban szerepel,hogy időnként vagy akár kapcsolatszerűen átengedje magát a női dominancia izgalmának.Gyakran a legkielégítőbb,legizgalmasabb szexuális élményeink nem a konkrét behatolással kapcsolatosak hanem valami olyan dologgal ami az eset után hosszú idővel is képes megmozgatni a fantáziánkat.A történetben szereplő nőre kitérve nem mondhatok arról biztosat,hogy mi járt a fejében de nem is ez a lényeg hanem az amit benned kiváltott,hisz talán ez ébresztett rá téged a mélyen szunnyadó elnyomott vágyaidra.Gyerünk kamatoztasd a tapasztalatot és szerezz pár izgalmas új élményt,hisz erről szól az élet.

Re:Re:Régi emlék

Dátum: 2014.03.08 | Feladó: Zselé

Kedves Mira!
Mint, ahogy a legtöbb nő tisztában van vele úgy én is, jól tudom, hogy orgazmus és orgazmus között is hatalmas különbségek vannak. Léteznek gyengébb és erősebb adottságokkal rendelkező férfiak. (Itt nem a méretekre gondolok elsősorban, hisz jómagam odáig se jutottam megmutathassam a sajátomat Ivettnek) Ha megfelelő a partner, akkor egy nő akár zsinórban egymásután többször is a csúcsra tud jutni és kívánja és akarja a folytatást. Az mi esetünkben ilyenről szó sem volt. Ivett valószínűleg már a puncijának nyalatása közben leértékelhette magában a teljesítményemet, és mivel feltehetően nem nyújthattam számára különösebben kimagaslót, ezért az orgazmusa után szinte azonnal befejezettnek is tekintette a további ismerkedést a részéről. Visszamellékezve számomra mindebből az jön le, hogy előttem nyilván sokkal potensebb, ügyesebb technikával férfiakkal hozhatta össze a sors, akikhez képest én ezen az estén már a petting résznél elbuktam. Hol volt még az, hogy esetleg dugásról is szó essen? Sehol sem. Most már igazából azt is sikernek könyvelem el, hogy végig engedte, hogy a csúcsra nyaljam, és, hogy nem a nyalás közben állított le és hagyott faképnél akkor este. Persze, nehéz is hozni vagy tartani a szintet, ha az előzőekben mondjuk Ivett kizárólag profi lepedőakrobatákkal szeretkezett csak. Mondjuk egy Mike Angelo után is fel, van ám rendesen adva a lecke, még akkor is ha az átlag férfi csak a tizedét szeretné teljesíteni annak, mint amit Ő tud adni egy nőnek. Szóval a te párodnak sem lehet könnyű dolga e téren.
Visszakanyarodva,
az, hogy Ő akkor felállt és szépen elsétált, egyfajta őszinte véleménynyilvánítás volt a részéről a személyemmel és a nyalásommal kapcsolatban. Ekkor szembesültem igazából azzal, hogy közel sem vagyok ám az a macsó férfi, akinek korábban gondoltam magam és lehet csak Ivett volt egyedül őszinte velem kapcsolatba az eddigi partnereim közül.
További kellemes napot és ezúton szeretnék Nagyon Boldog Nőnapot kívánni neked és az oldaladat olvasó, látogató összes többi nőnek!

cuckold szex

Dátum: 2014.02.24 | Feladó: Házaspár

Helló Mira.Mi egy fiatal szexőrült házaspár vagyunk,és a szexben minden ok.Nekünk is tetszik cuckold,házaspárszex,swing stb.Az én feleségem is nagyon dugna égy vagy több szeretővel előttem(szopás,gecinyelés,szendvics).Sőt neki nagyon tetszene,ha telespriccelt pináját kinyalnám.Engem is nagyon izgatna.Dugás közben csak ezen jár az eszünk.Mit tegyünk? Kipróbáljuk mi is? Jobb lessz a szexünk???

Re:cuckold szex

Dátum: 2014.02.25 | Feladó: Mira Cuckold

A kérdésedben már a választ is megfogalmaztad.Mindkettőtöket izgat,mindketten nyitottak vagytok,mindketten akarjátok,ezen felül más véleményére nincs szükségetek.:) Kívánok sok kellemes élményt nektek !

kérdés

Dátum: 2014.02.22 | Feladó: aki

Kedves Mira! Az iránt érdeklődöm, hogy véleményed szerint mi a legjobb egy cuckold csicska feleségének, (mármint a feleség szempontjából)? Ha hagyja kiverni a férjének, miközben Ő maga félrekúrogat, vagy ha erényövet ad rá? Válaszod előre is köszönöm.

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>

Új hozzászólás hozzáadása